vrijdag 11 juni 2010

Juli blz 37 Rood fruit met citroenyoghurt


En als afsluiting natuurlijk een lekker nagerecht. Met fruit. Niet alleen rood fruit.Ik had een bakje verse aardbeien, (diepvries) bosbessen (300 g) en een galia meloen. In een afsluitbare schaal 2 el witte basterd suiker gemengd met 1 tl gemalen piment en 1 el rode balsamicoazijn. Hier voorzichtig het gesneden fruit door gedaan. Zo lijkt ook de meloen nu rood fruit. Het fruit minstens 2 uur goed koelen in de koelkast. De bevroren bosbessen helpen ook mee met koelen en zijn zo op tijd ontdooid.
Schep het fruit op een bord en in plaats van griekse yoghurt gebruik heb ik een flinke schep yogarde bijgedaan, een heerlijk vol zuivelproduct. Ik vind het niet nodig om hier nog citroenrasp doorheen te doen en extra suiker is zeker niet nodig. Een heerlijke afsluiting van een gezellig avondje.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten