woensdag 7 juli 2010

Juni blz 28 Penne met pittige tonijn-kappertjessaus

Lekker makkelijk en snel. Ik had geen penne, maar wel een andere soort pasta. Ging ook prima. Pasta koken. 1 el olijfolie verhitten in een pan en 2 teentjes geperste knoflook hierin bakken in 1 minuut. 1 blikje gepelde tomaten toevoegen en met een lepel fijnmaken. De saus in 8 minuten tot de helft inkoken. 1 blikje tonijn op water laten uitlekken en samen met een half blikje uitgelekte ansjovis aan de tomatensaus toevoegen. 2 el kappertje erbij. en doorelkaar scheppen. Op smaak brengen met 3 gedroogde fijngesneden chilipepertjes. (Dit laatste was voor de huisgenoten een beetje te scherp). Saus goed doorwarmen. en over de pasta scheppen. Verse basilicum erover. En klaar is Kees.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten